Weliswaar zoekt jouw zorgverhaal

Oproep naar getuigenissen

Weliswaar zoekt mensen uit de zorg- en welzijnssector met een stem. Heb jij een pakkend, spannend of ontroerend verhaal uit het dagelijkse leven in de sector? Aarzel dan niet contact op te nemen met onze redactie en wie weet lezen al je collega's binnenkort over jouw belevenissen.

  • een onthaalbediende in een zorgorganisatie red dankzij een cursus reanimatietechnieken het leven van een bezoeker. Nadien worden ze beste vrienden.
  • dankzij Bednet of een leerkracht die thuis gaat lesgeven raakt een ziek kind dat hopeloos achterop raakte toch zonder zittenblijven naar het middelbaar. 
  • een voogd van minderjarige vluchtelingen trekt ten strijde voor de rechten van roma-meisjes
  • ....

Bij Weliswaar zijn we altijd geïnteresseerd in de echte verhalen uit onze sector. We proberen al jaar en dag die projecten, organisaties en mensen te belichten die een inspiratie kunnen zijn omdat ze met hart en ziel voor mensen zorgen. Toch zijn we er zeker van dat sommige verhalen niet tot bij ons geraken. En dat is jammer natuurlijk.

Daarom willen we jou, onze trouwe lezer, een stem geven. Ook de kleine, dagelijkse gebeurtenissen die een glimlach of zelfs een traan veroorzaken willen graag we horen en delen met onze lezers.

Maak je dagelijks mooie, ontroerende, menselijke dingen mee op de werkvloer, je vrijwilligerswerk of organisatie? Heb je een verhaal dat mensen kan raken of dat je gewoon graag eens wil delen? Ken je mensen die nu al bloggen over de zorg of welzijnssector?

Aarzel niet om ons te contacteren via info@weliswaar , twitter of facebook. Wij luisteren graag naar jouw verhaal en wie weet, lees je je eigen belevenissen binnenkort op onze website.

Illustraties
Nix