ouderen

Oma is verdwaald in haar hoofd

Muziektheater vanaf 8 jaar
26.10.2017

In de wereld van vandaag en de groeiende generatie van ouderen, is Alzheimer en dementie in het algemeen niet meer weg te denken. Iedereen krijgt in zijn leven op één of andere manier te maken met een vorm van dementie. Zelf, bij kennissen of familie. Voor kinderen is het niet altijd even gemakkelijk te begrijpen wat er gebeurt. Waarom oma hen niet herkent. Of hen aanspreekt met de naam van hun broer. Daarom maakte het nieuwe muziektheatercollectief Kopseer de voorstelling: Als alles kan, kan niets kapot (8+).

Een ontroerend verhaaltje over verdwalen in je hoofd.

Oma is verdwaald in haar hoofd. Kleine Lizzie probeert haar te volgen. Maar oma is niet bij te houden. Oma danst en danst de wereld uit. Als alles kan, kan niets kapot kruipt in het hoofd van een demente vrouw en van haar kleindochter die tracht te begrijpen wat er aan de hand is. Waar komt oma vandaan? Wie was ze vroeger? Wie is ze nu? En wat moet er nu met haar? Als alles kan, wordt oma misschien straks wel een paarse vlinder?

De speellijst van Als alles kan, kan niets kapot kan u vinden op de website van het boekinskantoor: www.huisalma.be.

Enkele familievoorstellingen in de kijker: - vrijdag 10/11 om 20u in cc Knokke-Heist - zaterdag 2/12 om 20u in cc Heist-op-den-berg